Akyazı için seferberlik kararı
Akyazı'da çalışmalar artıyor
Trabzonspor
01.07.2016, 11:00 01.07.2016, 11:10

Trabzonspor'un geleceği için kritik önem taşıyan Akyazı Stadı için çalışmalar hız kazanacak. Bordo-Mavililer’in yapımı devam eden yeni mabedinde bayram dönüşü çalışan sayısının iki katına çıkarılacağı ve çalışma temposunun da artırılacağı belirtildi.
Bordo-Mavili camiada stat heyecanı her geçen gün büyüyor. Cezası nedeniyle 5. haftada taraftarına kavuşacak olan Trabzonspor bu nedenle ilk iki iç saha maçını Avni Aker’de oynayacak. 5. haftada görkemli bir şekilde taraftarıyla buluşmak isteyen Karadeniz ekibi, stadın bu tarihe yetiştirilmesi için büyük çaba gösteriyor.
Sponsor istedi
Stat çalışmalarına hız verilmesinde sponsor talebinin de etkili olduğu ifade ediliyor. Başkan Muharrem Usta’nın, adını sır gibi sakladığı dünyaca ünlü bir bankayla yaptığı anlaşmadan sonra inşaatın hızlandırılması için direktif verdiği konuşuluyor.
şenol
5 yıl önce
insanlarla dalga geçmeyin.
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)