Akit'ten Ersun Yanal'a saçma sapan suçlama!

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın "Futbolculara sakallarınızı kesin" tarzında istekte bulunduğu ortaya atılmıştı.

Akit'ten Ersun Yanal'a saçma sapan suçlama!
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın "Futbolculara sakallarınızı kesin" tarzında istekte bulunduğu ortaya atılmıştı. Aslı astarı olmayan bu iddia için bugün bordo mavili kulüp açıklama yaparak bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu dile getirdi.

Ancak kapıda bekleyen bir kaç fırsatçı için bu iddia yeterli bir malzeme oluşturdu. Akit isimli gazete bu iddiayı manşetine çekerek Ersun Yanal'a hitaben "Trabzonspor'da bir 28 şubatçı" ifadelerini kullandı. Trabzonspor taraftarlarının sert tepkisini çeken bu saçma manşetin yanında bir de Yanal'ı karikatür haline getirilmesi de dikkat çekti. Öte yandan söz konusu gazetenin bu vukuatının bir ilk olmadığı belirtilirken bugüne kadar bir çok asılsız iddiayla gündem yaratmaya çalıştığı da belirtildi.

Haberlere ilişkin bugün Trabzonspor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada "Bazı basın yayın organlarında Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın futbolcularımıza sakal yasağı getirdiği yönünde haberler çıkmıştır. Böyle bir yasak söz konusu olmadığı gibi, kılık kıyafet ve yaşam tarzları kişilerin özgürlük alanına girmektedir. Trabzonspor Kulübü'nün işi kişilerin özgürlük alanına müdahale etmek değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler