Ahmet Metin Genç: Maçtan sonra 61 pare top atışı yapılacak

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ahmet Metin Genç: Maçtan sonra 61 pare top atışı yapılacak

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Antalyaspor ile karşılaşacağı şampiyonluk maçı öncesinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Akyazı’da Haber61’e açıklamalarda bulundu.
Genç şöyle konuştu;

Çok mutluyuz, çocuklar gibi şeniz. O heyecanı yaşamak, o anda ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Dün şampiyon olalım istemiyordum Fenerbahçe’nin sonucuna göre bir beklentim oluşmadı. Bugün olacağız inşallah ve 8: şampiyonluğu kutlayacağız. Gerekli tedbirleri aldık. Hem Atatürk Alanında hem millet bahçesinde dev ekranları kurduk. Hem görsel şölen olacak konserler havai fişekler olacak. Kıymetli Ahmet Ağaoğlu başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Önceki akşam konuştuk 61 pare top atışı yapacağız nasıl yaparız dedi. Ben de hemen yapılabilirliğini teyit edip talimat verdim. Ahmet başkana sahadaki top sizde dışarıdaki top bizde dedim. Saatini de belirledik. Maçın bitiminden 5 dakika sonra 61 pare top atışıyla top atışı başlayacak. Çok gururluyuz. Sadece bizim için sayısal sonuç istatistik değil, şampiyonluktan çok öte bir anlamı var. Bütün haksızlıklara karşı da bir cevap. Bütün Trabzonluların Trabzonsporluları temsil ediyor bu kulüp bizim karakterimizi temsil ediyor. Şike yapmış kulübün hezeyan dolu açıklamalarını da şuan şampiyonluk kutlamaları nedeniyle cevap vermiyoruz ama cevapsız bırakmayacağız. Ama Trabzonspor kulübü Zeus örneği ile kapağı yaptı. Başarısızlıklarını Trabzonspor üzerinden kamufle etmeye çalışıyorlar. 

İnşallah bir cana zarar gelmeden kutlamalarımızı yapacağız. 3 bayramımızı bir arada yaşayacağız. Silaha sarılmayalım.

Bu stadyumda Konyaspor maçında rahatsızlanıp hayatını kaybeden Eyüp Yusuf, Görele’de 96’da Mehmet Dalman’lar, Eskişehir’deki Mustafa ağabeyimizin, Kazım Koyuncu’nun da  Özkan Sümer’in de hepsinin manevi hatırası var.6. şampiyonluğumuzu kutladığımızda 12 yaşındaydım. O zaman Maçka’da “Eze eze çıktık düze, şampiyonluk yakışır bize” pankartı vardı nasip oldu başkanken Pazarkapı’ya astım. En çok çocuklarımızın bu sevinci yaşamasından mutlu oluyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor