Ahmet Çakar bu sefer Trabzonspor taraftarını kızdırdı

Hüseyin Avni Aker'de oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle bordo mavililere 4 maç seyircisiz oynama cezası verildi.   Bu ceza Trabzonspor'da olumlu karşılanırken Beyaz Futbol'da spor yorumculuğu yapan Ahmet Çakar, Sosyal Medya h

Ahmet Çakar bu sefer Trabzonspor taraftarını kızdırdı
Hüseyin Avni Aker'de oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle bordo mavililere 4 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
 
Bu ceza Trabzonspor'da olumlu karşılanırken Beyaz Futbol'da spor yorumculuğu yapan Ahmet Çakar, Sosyal Medya hesabından Trabzonspor'u kızdıracak ilginç bir paylaşımda bulundu.
 
Ahmet Çakar, sosyal medyadan yaptığı yorum ile Trabzonspor taraftarlarının tepkisini çekti. Çakar "Trabzon'a verilen 4 maç skandal ve yanlı bir eyyamdır. Dünyanın her medeni futbol ülkesinde en az 15 maç hatta 1 yıl olurdu." ifadelerini kullandı.
aa-003.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler