Ahmet Ağaoğlu’ndan Newton ve transfer açıklaması

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan transfer açıklaması geldi.

Ahmet Ağaoğlu’ndan Newton ve transfer açıklaması

Trabzonspor Divan Genel Kurulu bugün gerçekleşti. Kurul toplantıda konuşan Ağaoğlu, yapılan transferler ve teknik direktör Newton hakkında açıklamalar yaptı.

Ağaoğlu “İsimleri önceden belirlenen 4 oyuncu vardı. Marlon, Flavio, Trondsen ve Plaza. Transfer dönemi başladığı gibi bu transferleri yaptık. Hocanın istediği ve gözlemcilerin listesi vardı. Yusuf Yazıcı transferinde takasla transfer olan ancak sezonu Feyennord’da tamamlayan Edgar da kadromuza dahil oldu. Stoper konusunda uzun zamandır üzerinde çalıştığımız, teknik heyet ve izlemenin olumlu rapor verdiği Vitor Hugo transferi 1.5 aylık bir süreç aldı. Burada en önemli sıkıntı Hugo’nun kulübünün istediği bonservis ücretiydi, 4 Milyon Euro’dan aşağıya inmediler. Bu transferi askıya aldığımızı söyledikten sonra o hafta içerisinde karşı tarafta bir yumuşama oldu. 4 Milyon Euro2dan 3,2 Milyon Euro’ya kadar indiler 4 vadeye de böldüler. Oyuncu da kendi ücretin de bir miktar fedakarlık yapınca kadromuza kattık. Baker orta sahada, hocamızın 12 yaşından itibaren takip ettiği bir oyuncu. Onun isteği doğrultusunda kiralık olarak kadromuza kattık. Chelsea kulübüne bir ücret ödemedik, oyuncunun ücretinin bir miktarı da onlar tarafından ödeniyor ve bize maliyeti 700 Bin Euro oldu.” Dedi

Teknik direktör Newton hakkında da konuşan Ağaoğlu “Bir teknik heyet değişikliği de oldu. Eddie Newton ile devam etme kararı aldık. Hocamızın 6 aydır kulüpte görev yapıyor olması, kulübü ve oyuncu yapısını tanıyor olması, kente uyum sağlamış olması, Süper Lig’in yabancı olmaması, çünkü Chelsea’nin Türkiye’ye kiralık olarak gönderdiği futbolcuları burada sürekli takip etmişti. Avrupa’da önemli hocaların yardımcı hocalığını da yapmış olması önemli kriterlerden oldu.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler