Ahmet Ağaoğlu’ndan kongre açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı.

Ahmet Ağaoğlu’ndan kongre açıklaması

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig’in 9. Haftasında sahasında Erzurumspor’u konuk etmiş ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak 2 puan kaybetmişti.

Her maç öncesi olduğu gibi Erzurum maçında da Haber61 Stat önünde canlı yayınını gerçekleştirmiş ve Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yapmıştı. Sadık Albayrak, Ahmet Ağaoğlu yönetiminin güzel işler yaptığını belirterek, Aralık ayındaki kongrede tam destek verilmesi gerektiğini ve Ağaoğlu yönetiminin devem etmesi gerektiğini söylemişti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise bugün Haber61 canlı yayınında Albayrak’ın açıklamalarına cevap verdi. Ağaoğlu “Kongre sürecini daha sonra herkesle birlikte konuşacağız. Sadık Albayrak çok saygı duyduğum bir abim. Önümüzde maçlar var. Ay sonunda ödenecek 30 Milyon yıl sonunda ödenecek 100 Milyon TL var. Onları daha sonra konuşuruz.” İfadelerini kullandı.

BAŞKAN AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Ağaoğlu’ndan kongre açıklaması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor