Albayrak’tan yönetime tam destek - “Ağaoğlu devam etmeli camia ona destek vermeli”

Albayrak’tan Haber61’e önemli açıklamalar.

Albayrak’tan yönetime tam destek - “Ağaoğlu devam etmeli camia ona destek vermeli”

Haber61 – Spor Servisi – Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak Trabzonspor maçı öncesinde Haber61’e önemli açıklamalarda bulunarak Aralık ayında yapılacak olan Kongrede mevcut yönetimin devam etmesinin daha doğru olacağını söyledi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. Haftasında sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Sadık Albayrak Medicalpark stadı önünde Haber61 Genel koordinatörü Tuncay Lakot’un sorularını yanıtladı.

SADIK ALBAYRAK'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonspor Erzurumspor maçı ile ilgili konuşan Sadık Albayrak, “Dadaşlarla maç yapmak güzel Plandöken diye bir takımları vardı. Bizim için komşu, sahilden gelen takımlar orada iyi maç çıkaramadılar. Onlar şimdi Karadeniz’de. Dostluk kazansın. Futbolun temaşa özelliği doğrultusunda bir maç bekliyoruz. Gönlüm Trabzonspor’un kazanmasını ister. Kısa hedefler değil uzun ve planlı. Türkiye liglerinde son 10 yıla Trabzonspor damgasını vurmuştur. Bunu tarih yazacak. Bakın büyük kulüplere ve orta sıralarda olan takımlarda Trabzonsporlu oyuncular kupa kazandırmıştır. Trabzonspor ekoldür. Ben Trabzonspor’u renkler olduğu gibi alt yapısıyla da Barcelona’ya benzetiyorum. Ben hayattayken istiyorumki torumlarında şampiyonluk görsünler. Yöneticileri suçlamak kolay. Trabzonspor’da aday olnur. Taraf tutulur ama tuttuğun taraf kaybederse diğer tarafı seçim akşamından itibaren desrteklemek bir erdemdir. Trabzonspor’a hizmet yapılırken bunlar Trabzonspor sevgisi için yapılır. Çocukları görüyorum stada gelirken mutlu geliyorlar inşallah giderkende mutlu gitsinler. Biraz geliri tabana yaymak lazım. Gençler yetişiyor ama bunları pazarlıycam diyerek olmaz. İlk çatlak Umut ile başladı. Şimdi yeni bir jenerasyon çıkıyor. Ben büyük kulüpsem diğer kulüplere satmam. Yetiştireyim satayım olmaz” dedi.

YÖNETİME DESTEK OLMAK LAZIM

Aralık ayında yapılacak olan seçimlerde mevcut yönetime destek verilmesi gerektiğini belirten Sadık Albayrak, “İnsanların ihtirasları bitmez. Ben şahsen daha yeni seçilmiş ve bu yönetim ben şampiyon yapacağım demedi. Geçmiş borçlarla devraldı. Bu yönetim gelinde bir düzelme var. Destek olmak lazım. Kongrede tenkitler olsun, yapıcı olsun. Eğer geçmiş yöneticiler Galatasaray’ın altyapısı olarak yapmışlara, Fenerli mütahhitlere ihaleler vermişlerse ben bunu affetmem. Yukarda birilerinin paratoner vazifesi gördüklerini hissetmeliler. Trabzonspor önce bir dik durması lazım. 3 büyük kulüp Trabzonspor’a karşı birleşiyorlarsa bizde onlara karşı birleşmeliyiz” şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın skoru konusunda tahminini sorduğumuz Sadık Albayrak, "Hayırlısı olsun. Çok ızdıraplı maçlar izledik. O kadar yememek lazım. Trabzonspor’da iniş çıkışlar var. İyi bir maç olsun ama biz kazanalım. İçte ve dışta fitne fücura fırsat vermemek lazım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor