Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklama! Başkanlığa aday mı?

Ahmet Ağaoğlu başkan adaylığı ile ilgili açıklamada bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan flaş açıklama! Başkanlığa aday mı?

Golf Federasyonu Başkanı Trabzonlu İş adamı Ahmet Ağaoğlu, adının Trabzonspor Başkan adaylığıyla geçmesiyle ilgili açıklama yayınladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ağaoğlu  "sorumluluk sahibi her Trabzonspor lu gibi mevcut durumdan çıkmak için çaba göstermek hepimize düşen bir görevdir" dediği açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Büyük Trabzonspor taraftarına Şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve teveccühden dolayı sonsuz teşekkür ederim, öncelikle şunu belirtmek isterimki süreçle ilgili olarak 1 tv kanalı hariç hiç bir mecrada beyan yada açıklamada bulunmadım, sosyal medyada ağzımdan çıkmış gibi yer alan beyanlarların pek çoğunun gerçekle bağdaşır tarafı yoktur. Sorumluluk sahibi her Trabzonsporlu gibi Kulübümüzün içinde bulunduğu durum şahsımıda derinden üzmektedir ve yine sorumluluk sahibi her Trabzonspor lu gibi mevcut durumdan çıkmak için çaba göstermek hepimize düşen bir görevdir, haftasonuna kadar süreçle ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşağımı tahmin ediyorum, Allah kulübümüz ve camiamız hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin.

AĞAOĞLU YALNIZCA HABER61 TV'YE KONUŞMUŞTU. O AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler