Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a transfer göndermesi: Parası varsa versin zaten

Trabzonspro Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gönderme...

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a transfer göndermesi: Parası varsa versin zaten

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'na katılan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu dikkat çeken bir çıkış gerçekleştirdi.

Kulüplerin ekonomik durumunun düzenlenmesi konusunda tartışan kulüp başkanlarından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Kulüplerin rekabet içerisindeyken kendi aralarında sınırlama yapıp yurtdışındaki futbolcunun yakasına yapışıp "İlla da bana gel. O 1 veriyor ben 1.2 vereceğim" durumunu bırakmalıyız." ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu çıkış yaparak "Sen bunun olabileceğine inanıyor musun. Benim 2.2'den pazarlık yaptığım futbolcuya bir başka kulüp 2.8 verdi ve aldı. Hayrını görsünler. Hatta TFF başkanının 1 metre yanında o da tanıktır futbolcu ismi ve kulüp ismi söylemeyeceğim ama o kulübün başkanının "Oyuncuyla bizim hiçbir ilişkimiz söz konusu değil bir tasarrufumuz yok" deyip 2 gün sonra imzayı attırdı. Onu engellemek mümkün değil. Varsa parası versin zaten." dedi.

Hatırlanacağı üzere sezon öncesinde bir toplantı sonrası konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Sosa'nın gündemlerinde olmadığını açıklamış ve sonrasında Trabzonspor'un teklifinin üzerine çıkarak futbolcuya imza attırmıştı.

Ali Koç aynı şekilde Filip Novak'ın transferini de bu şekilde bitirmişti.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler