Ağaoğlu'ndan flaş açıklama: "Zihinlerdeki soru işaretleri artıyor"

Trabzonspor başkanı Ağaoğlu maç sonunda Haber61'e konuştu

Ağaoğlu'ndan flaş açıklama: "Zihinlerdeki soru işaretleri artıyor"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Gaziantep ile 1-1 berabere kalınan maç sonrası Haber61 TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu penaltı pozisyonu ile ilgili olarak, "Herkesin gözü önünde olan bir pozisyon. Penaltı var mı yok mu? 50 kez tartışılır. Ama penaltı öncesi rakip oyuncu topu elle oynadı. Neresinden bakarsanız bakın hatalı bir karar. Üstelik bu kararın VAR’dan verilmesi zihinlerdeki soru işaretlerini kaldırmıyor daha da artırıyor. Maçın kaderini VAR hakemi belirledi. Pozisyon penaltı mı değil mi o bile tartışılır ama öncesinde elle oynama var." dedi.

Maç ile ilgili derğerlendirmede bulunan başkan Ağaoğlu, "Son dakikada kaybedeilen 2 puan hoş değil. Genele bakıldığında 4 haftada alınmış 5 puan var. Trabzonspor için ciddi bir kayıp. Ama ligin 21 takımla oynandığını ve 36 hafta daha olduğunu düşünürsek ligin başında karalar bağlamak doğru bir bakış açısı değil. İlk yarıda topa hakim, daha göze hoş gelen bir takım vardı. Bu atakların sonunda 1-2 gol olsa tablo çok farklı olurdu. Atamadığınızda da sıkıntı yaşıyorsunuz. Kazanmak üzere olduğumuz bir maç farklı faktörlerin devreye girmesiyle farklı sonuçlandı. Oyun olarak bakıldığında kesinlikle endişeli olduğumu söyleyemem. Bir sistem değişikliği var." dedi.

Eksik oyuncularla ilgili olarak konuşan Başkan Ağaoğlu, "Parmak’ın olmayışı, Ekuban’ın sakatlıktan yeni çıkması… Ekuban’ın erken oyundan çıkması eleştirilebilir belki ama 45 ya da 60 dakika oynayabilirdi. Nwakaeme’nin moralsiz görünmesi konusu oyuncu psikolojisi benim yorum yapmam yanlış olur." dedi.

başkan Ağaoğlu transfer konusunda ise "Transfer son güne yetişecek. 4 isim vardı o 1’e indi. İsmini geldiğinde göreceksiniz. Neredeyse anlaşmakta olduğumuz bir oyuncu, isminin medyada konuşulması, taraftarların sosyal medyadan yoğun ilgi göstermesi kulübün anlaştığımız rakamlardan farklı boyutlara ulaşmasına neden oldu. Bunu defalarca söyledim ama etkili olmadı. İsimlerin önceden çıkması zarar veriyor. Özellikle stoper konusunda bu nedenle sıkıntı yaşadık. Anlaştığımız sınırların dışına taştılar." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor