Ağaoğlu’ndan Fenerbahçe’nin açıklamasına tepki: Ne tazminatı?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu’ndan Fenerbahçe’nin açıklamasına tepki: Ne tazminatı?

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı canlı yayın programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu Fenerbahçe kulübünün dün yaptığı açıklamada, tazminat kazandıklarını söylemeleri üzerine değerlendirmede bulundu.

Ağaoğlu “Tazminat yok sadece dava giderleri” ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu “FİFA’nın vermiş olduğu karara CAS’ta itiraz ettik. FİFA bizim başvurumuza benim konu değil dedi. Biz CAS’a gittik. CAS, FİFA dosyayı kabul etmek yada kabul etmemek özgürlüğüne sahip. CAS’ın da kararı bu yönde olunca bu tür konularda İsviçre Federal Mahkemesine gidiyorsunuz. Burası davaya bakmaz usulüne bakar. Usulde uygunsuzluk yok diye İsviçre Federal mahkemesi karar verdi. Karar bu. Şu haklı bu haklı diye bir karar yok. Tazminatta dava giderleri. Sen bunu tazminat diye açıklarsan sıkıntı çıkar. Böyle açıklanınca bizde gerçekleri açıklamak zorunda kaldık. Bu tazminat değil mahkeme masrafları. Tazminat davası açarsınız lehinizde ve aleyhinizde karar verilir. Oluşan tazminatı tazmin ederler. Tazminat budur.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler