Ağaoğlu: Onları Türkiye'den kimse alamaz!

Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı başta olmak üzere genç isimlerle ilgili konuştu

Ağaoğlu: Onları Türkiye'den kimse alamaz!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür başta olmak üzere genç futbolcuların gelecekleri hakkında konuştu

Genç oyuncuların performansları konusunda çekincesi olmadığını belirten Ağaoğlu " Gideceklerse en iyi takımlara gidecekler. Bırakın başka takımın forması ile görmek evlenecekleri zaman elin kızına vermeye bile çekinirim. Onlar bizim için sadece futbolcu değil. Gideceklerse en iyi kulübe en iyi paraya gitmeleri lazım. La Liga'da kümeden kalma mücadelesi veren bir takım 15-20 Milyon Euro verilerse vermem. Devre arasında resmi teklif olmuştu Yusuf’a ama kabul etmemiz mümkün değildi. Avrupa’nın en iyilerine göndermek isterim ki ülke futbolcunu temsil etsinler. Türkiye'de hiç kimse onları alamaz. Rakiplerime niye vereyim. Zaten Türkiye’de kimse kimseden o rakamlara futbolcu alamaz artık. Öyle 5-10-15-20 milyon Euro’ya futbolcu alma dönemi kapandı. Yetiştirecekler. Kulüp başkanları olarak birinci önceliğimiz ülke gençlerine. Biz önce bu ülke gençlerini yetiştireceğiz. Yetmezse dışarıdan oyuncu alacaksınız. Gerçekçi olmak gerekirse Abdülkadir ve Yusuf için toplam 30-40 Milyon Euro aralığında bir rakam eder." şeklinde konuştu.

Ağaoğlu ayrıca Cardif City takımının Yusuf Yazıcı için 20 Milyon Euro'yu bulan bir rakam teklif ettiğini söyledi. 

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor