Ağaoğlu bombaları patlattı

"Ekin altyapımızdan yetişti, Pereira Tonya, Of Lisbon karışımı"

Ağaoğlu bombaları patlattı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.Programa Trabzonlu sanatçı Ekin Uzunlar da konuk oldu.

Program boyunca altyapının önemini vurgulayan Başkan Ağaoğlu esprili bir dille "Ekin de bizim altyapımızdan yetiştirdiğimiz bir sanatçımız" dedi. Trabzon'un sadece futbol kenti olmadığını anlatan Ağaoğlu " Şairlerimiz, yazarlarımız, sanatçılarımız. O kadar çok değerimiz var ki bunları hiç ön plana çıkarmadan hep Trabzonspor’un gölgesinde kaldılar. Hâlbuki biz yan yana diyoruz. Tribünleri güzelleştirenler bunlar. Bunlar olunca güzel şeyler ortaya çıkıyor. " dedi.

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

PEREİRA, OF, TONYA, LİSBON KARIŞIMI

Trabzonspor'un fair play konusunda da örnek olduğunu kaydeden Ağaoğlu "Bizim agresif bir tek oyuncumuz var o da çok farklı bir oyuncu Pereira.. Pereira Of, Tonya, Lizbon karışımı birisi. Su 100 derecede Trabzon insanı 5 derecede kaynar ama Pereira hep kaynar." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler