Adı Trabzonspor'la anılıyordu İstanbul'u seçti!

Bir süredir adı sıkça Trabzonspor'la anılan Adana Demirspor'un Ganalı stoperi Joseph Attamah, Başakşehir'e transfer oldu. Başakşehir daha önce de yine adı Trabzonspor'la anılan Eren Albayrak'ı kadrosuna katmıştı.   Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil e

Adı Trabzonspor'la anılıyordu İstanbul'u seçti!
Bir süredir adı sıkça Trabzonspor'la anılan Adana Demirspor'un Ganalı stoperi Joseph Attamah, Başakşehir'e transfer oldu. Başakşehir daha önce de yine adı Trabzonspor'la anılan Eren Albayrak'ı kadrosuna katmıştı.
 
Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek Başakşehir, transfere hızlı başladı. Daha önce Çaykur Rizespor'un gözde sol beki Eren Albayrak ve Altınordu'nun genç yıldızı Cengiz Ünder'i kadrosuna katan Turuncu-Lacivertliler, bu kez iki futbolcuyu birden transfer etti.
 
Adana Demirspor'un Ganalı oyuncusu Joseph Attamah ve Avusturya 1. Lig takımı St. Pölten'in Senegalli oyuncusu Cheikhou Dieng, önümüzdeki sezon Başakşehir forması giyecek. 
 
Kulüpten yapılan açıklamaya göre; orta sahada görev yapan iki oyuncudan 22 yaşındaki Joseph Attamah ile 4, 23 yaşındaki Cheikhou Dieng ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. İki oyuncu için yarın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 10.30'da imza töreni düzenlenecek.
 
PTT 1. Lig'de oynadığı futbolla adından söz ettiren Attamah'ı Trabzonspor'un da istediği belirtiliyordu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor