Adı Trabzon'la anılan yıldız için flaş iddia!

Gelecek sezonun hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve gelmesi sonrası adı bordo mavililer anılan Aatif Chahechouhe için flaş bir iddia ortaya atıldı.   Sporcope'nin iddiasına göre; Bursaspor Sivasspor’un yıldızı Aati

Adı Trabzon'la anılan yıldız için flaş iddia!
Gelecek sezonun hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın göreve gelmesi sonrası adı bordo mavililer anılan Aatif Chahechouhe için flaş bir iddia ortaya atıldı.
 
Sporcope'nin iddiasına göre; Bursaspor Sivasspor’un yıldızı Aatif Chahechouhe’yu renklerine bağladı.
 
Hamza Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı Bursaspor transfere hızlı girdi. Sivasspor’un küme düşmesinin ardından geleceği merak konusu olan Aatif Chahechouhe yeşil-beyazlı kulüp ile anlaşmaya vardı.
 
Yiğidolar ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Faslı futbolcu için Bursaspor ve Sivasspor yönetimi de her konuda anlaştı.
 
Aatıf Chahechouhe Sivasspor formasıyla 125 lig maçında 47 gol kaydetti. 2012 yılında Bulgaristan’ın Chernomoretz takımından Sivasspor’a 800 bin euro bonservisle gelen Chahechouhe, 2012-13 sezonunda 17 golle gol kralı olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor