Adana Demirspor cephesinden hakem tepkisi: İnanılmaz

Adana Demirspor’da teknik direktör Vincenzo Montella maç sonunda açıklamalarda bulundu

Adana Demirspor cephesinden hakem tepkisi: İnanılmaz

Süper Lig’i 34. haftasında Trabzonspor’un karşılaştığı Adana Demirspor’da teknik direktör Vincenzo Montella maç sonunda konuştu.

Montella şu ifadeleri kullandı;

Maçı bir kelimeyle özetleyemem. Maçın gidişatını değiştiren pozisyonlar var. Rakibimizi tebrik ediyorum. Ligin başından beri hak ederek kazanıyorlar. Hakem tarafından verilen bazı kararlar var. VAR’ın olduğu bir dönemde böyle bir penaltı verilmesi inanılmaz. Seyircimizi tebrik ediyorum. Bizim gibi hayal kuruyorlar. Hakemlerle ilgili çok konuşmam ama böyle bir penaltı verilmesi ilginç. Nasıl penaltı verilir inanamadım. Ben bilgili bir hakemin yokluğunu hissettim.

Şuan hala yarıştayız. Son maçlara bakıldığında düdükler bize karşı çalınıyor. Maç başlar başlamaz böyle bir penaltı verilmesine anlam veremiyorum. 40 yıllık deneyimim var. Maçın gidişatını bu şekilde değiştirmek inanılmaz. Üzgünüm.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor