Abdullah Avcı'nın Trabzon'a geliş tarihi belli oldu

Trabzonspor, 57 yaşındaki teknik adam ile İstanbul’da 3 yıllık sözleşme imzaladı. Avcı yarın Trabzon’a gelecek, salı günü ilk idmana çıkacak.

Abdullah Avcı'nın Trabzon'a geliş tarihi belli oldu

Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi başlıyor. Eddie Newton ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışına giren bordo-mavililer, listenin ilk sırasında yer alan Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Yönetimin teklifini kabul eden 57 yaşındaki deneyimli teknik adam ile İstanbul'da yapılan görüşmelerin ardından 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yarın Trabzon'a gelecek olan Abdullah Avcı, salı günü takımın başında ilk antrenmanına çıkacak.

TAKVİYE SÖZÜ VERİLDİ

Abdullah Avcı için yarın tesislerde imza töreni düzenlenmesi bekleniyor. Yapılan görüşmelerde devre arası için takviye beklentisini dile getiren ve bu konuda yönetimden söz alan Avcı'nın, "Takımın önemli bir potansiyeli var ve bu potansiyeli ortaya çıkaracağıma inanıyorum. Yardımcılarımla birlikte takımı çok iyi analiz ettik. Yanlışları ve doğruları biliyoruz. Kısa süre içerisinde kimliğimizi göstereceğiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor