Abdullah Avcı: Şampiyonluğa hazırız

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç öncesinde konuştu.

Abdullah Avcı: Şampiyonluğa hazırız

Trabzonspor’un Antalyaspor ile karşılaşacağı maç öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullandı;

Bir tarafım bittiğini düşünüyor bir tarafım ise sonuçlanması istiyor. Bu zamana kadar sezonun bütününde oyun olarak istatistik olarak taraftar olarak saygı gören bir takım olduk. Bugün kendi evimizde harika bir atmosfer var. Dünyanın her yerinden taraftarlar geldi. Maçın içinde olmak isteyen olmasa da şehirde olmak isteyenlere umarım bugün hep beraber mutlu olacağız. Maça da şampiyonluğa da hazırlandık. Ligin iyi takımına karşı oynayacağız. Biz bu baskıyı kaldırabilecek oynayabilecek bir takımız.

Oyuncularıma da söylüyorum, Trabzon duyguyu çok yoğun yaşayan bir şehir. Oyuncuyu ister istemez çabuk sonuç almaya itebiliyor. Sabırlı ve akıllı oynayacağız. Planlarımızı organizasyonlarımızı yaptık. Baskıyı da beraber yapacağız. Yeterli sonucu bugün alacağımıza inanıyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler