Abdullah Avcı: Gelirken şampiyon olacağız dedim!

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç sonunda konuştu.

Abdullah Avcı: Gelirken şampiyon olacağız dedim!

Trabzonspor’un şampiyonluğa ulaştıran Abdullah Avcı, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Çok karışık duygular içindeyim. Ne yaşıyorum bilmiyorum. Geçen sene göreve geldikten sonra sene sonunda son maçtan sonra Beşiktaş’ın şampiyonluğa nasıl sevindiğine baktık. Dedim ki ben de bir yıl önce oradaydım. Önümüzdeki sene buraya gelirken şampiyonluğa oynamayacağız şampiyon olacağız dedim. O günlerden itibaren çalışarak üzerine koyarak devam ediyoruz. Oyunu konuşayım mı bilmiyorum. En zor rakiple oynadık. Rahatlar ve oyun planları var. Saygı göstermek lazım. 
İyi bir enerjimiz var. Yaşadığımız deneyimler kararlar almamızı sağlıyor. Herkese iyi ki Trabzonspor var dedirtmek istedik. Yarıştığımız ligin domine takımları, Beşiktaş, Başakşehir, Galatasraay, Fenerbahçe oluyor. Bu sene herkes Trabzonspor'a saygı gösterdi. Fenerbahçe Başkanı, Galatasaray Başkanı, Beşiktaş başkanı Trabzonspor’un oyununa saygı gösterdi. Bence değerli olan bu. Bu saygıyı kazanabilmek önemli. Bu rekabet devam edecek. Bu rekabetin içinde çatışmalar ise kimseye bir şey kazandırmayacak.

Taraftara teşekkür ediyorum. Destek oldukları için. Duygu patlaması yaşadılar. Artık bir tribün kültürü olacak diye düşünüyorum. Başkanımıza, yönetimimize ve özellikle Ertuğrul Doğan’a teşekkür ediyorum. Buraya gelmemde büyük katkısı oldu. Geldiğimden itibaren bize sağladığı ortam, gerçek bir Trabzonspor taraftarı. Maddi ve manevi işin içinde oluyor. Bize hazırladığı ortam için ona ayrıca teşekkür ediyorum.

Bugün bize nasip oldu şampiyonluk. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.  Birkaç gün dinleneceğiz ve dışarıda bir kupa daha var. Diğer kupa için yola çıkacağız.

Öte yandan Avcı'nın konuşması esnasında futbolcular gelerek birlikte kutlama yapıp renkli görüntüler oluşturdular. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor