Abdullah Avcı'dan zemin isyanı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı saha zemini konusunda açıklama yaptı

Abdullah Avcı'dan zemin isyanı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Yeni Malatyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Bu oyun pas oyunu, bunun için düzgün zeminler gerekiyor. Bütün statlarda zeminler kötü. Biz oyunculara büyük para veriyoruz ama oyuncular kötü zeminde sakatlanma riski altında. Bunun artık bir standardı olsun. Sadece burası için söylemiyorum. Artık lütfen gerekenleri yapsınlar. Bütün statlar için söylüyorum. Marka değeri için söylüyorum. Senelerdir bunu konuşuyoruz. Basit şeyler ve Avrupa'da uygulanıyor. Şimdi ben zemine göre plan yapıyorum. Bugün bu oyuna ve bu sahaya karşı oyuncu tercihi yapıyorum. Hüseyin Türkmen bugün rakibimize ve bu sahaya karşı daha doğru duruyordu. O yüzden onu oynatıyorum. Bunu sadece Malatya'ya değil, tüm lige söylüyorum.

Yazdığımız hikayeyi devam ettirebilmek için doğru savunma ve doğru hücumu net bir şekilde sahaya koymamız gerekiyor. Umarım sakatlık olmaz ve biz kazanırız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor