Abdullah Avcı bugün geliyor

Abdullah Avcı yarın Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak

Abdullah Avcı bugün geliyor

Eddie Newton yönetiminde ligin ilk yedi haftasında sadece beş puan toplayabilen Trabzonspor, İngiliz hocayı gönderdikten sonra Alanyaspor deplasmanına İhsan Derelioğlu yönetiminde çıktı. Ligin lideri karşısında bu sezonki en derli-toplu futbolunu oynayan ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan bordo-mavililerde, artık gözler tamamen yeni hocaya çevrildi. Abdullah Avcı ile 3 yıllığına anlaşılırken yarın imza töreni düzenlenecek. Bugün 18.00'de Trabzon'a ayak basacak Abdullah Avcı, teknik ekibini ise bir gün önceden antrenman programını şekillendirmeleri ve antrenman sahalarında incelemelerde bulunmaları için şehre gönderdi.

Avcı'nın ekibinde yer alan Orhan Ak, Egemen Korkmaz, Haluk Güngör, Ekrem Özerk Tufan, Yaşar Çevikel ve Caner Erol bir gün önceden Trabzon'a geldi. Teknik ekibini önden Trabzon'a gönderen Avcı için Trabzonspor macerası aynı zamanda yeni bir meydan okuma anlamına geliyor. Medipol Başakşehir'de şampiyon takımın temellerini atan Avcı, sonrasında büyük umutlarla gittiği Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamamıştı. Kulübün içinde bulunduğu kriz nedeniyle sorun çeken Abdullah Avcı, Trabzon'da yeniden kalitesini ispatlamak ve takımı ayağa kaldırmak istiyor. Avcı'nın takımın maçlarını izlediği dile getirildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor