Abdulkadir Ömür ile özel görüşme

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Abdulkadir Ömür ile özel bir görüşme yaptı.

Abdulkadir Ömür ile özel görüşme

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oyuncularıyla yakından ilgileniyor.Abdülkadir Ömür ile özel bir görüşme gerçekleştiren deneyimli teknik adam, talebesine önemli sorumluluklar vermeyi planlıyor.

Abdülkadir Ömür, bu sezonki performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu. Ama teknik direktör Abdullah Avcı göreve gelir gelmez ilk iş olarak sakatlığı nedeniyle milli takıma gidemeyen 21 yaşındaki sağ kanat ile bir görüşme yaptı ve "Sen bu ülkenin yetiştirdiği en özel yeteneklerden birisin. İlk çıktığında bile seni takımımda görmek istemiştim. Şimdi yeniden başlıyoruz" dedi. Tecrübeli hoca ayrıca basın toplantısında "Abdülkadir korumam altında" diyerek ona bir kez daha sahip çıktı. 57 yaşındaki hocanın, 1.68 boyundaki talebesine önemli sorumluluklar vermeyi planladığı belirtiliyor. Avcı'nın takımın hücum organizasyonlarını Ekuban, Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür üzerine kurmayı planladığı dile getirildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler