Abdülkadir Ömür: Bizim çocukluk hayalimizdi

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür maç sonunda konuştu

Abdülkadir Ömür: Bizim çocukluk hayalimizdi

Trabzonspor’un şampiyonluğa ulaştığı Antalyaspor maçının ardından karşılaşmada 2 asistle yıldızlaşan Abdülkadir Ömür maç sonunda konuştu

Abdülkadir Ömür şöyle konuştu;

Tüm röportajlarımızda dediğimiz tek şey Trabzonspor’u şampiyon yapmak. Bu bizim çocukluk hayalimizdi. 2010-11 yılında bu üzüntüyü en derinden yaşayanlardan biriyiz. Futbolcuların önünde çıkıyorduk. Söz vermiştik kendimize Trabzonspor’u şampiyon olmak istedik. Herkese şampiyonluk armağan olsun. Herkes ağlıyor içeride. Gerçekten böyle anlatılamayacak duygular. Tarihi bir gün. Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamak herkese nasip olmaz. Çok mutluyum. Soyunma odasındaydık maç öncesinde “bana dokunma ağlarım” dedim dokunmasına gerek kalmadı. Maç öncesinde Uğurcan’a duygularımı anlatmaya çalıştım ama o da aynı benim gibiydi. Birbirimize anlatamayacak kadar heyecanlıydık.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor