1461 Trabzon'da bir sevindi bir üzüldü

Teknik Direktörümüz İlker Erdem, Yeşil Bursa maçıyla ilgili açıklamada bulundu.

1461 Trabzon'da bir sevindi bir üzüldü
TFF Üçüncü Lig'de mücadele eden Bordo-Mavi-Beyazlı takımımızın Teknik Direktörü İlker Erdem, deplasmanda 2-1 mağlup ettiğimiz Yeşil Bursa maçıyla ilgili Medya Merkezimize açıklamada bulundu.
 
Teknik Direktörümüz İlker Erdem yaptığı açıklamada ise, "Zorlu bir rakibe karşı maçın ikinci yarısında sahada 10 kişi kalmamıza rağmen iyi bir oyunla güzel bir galibiyet aldık" dedi.
Erdem şöyle devam etti, "Yeşil Bursa karşısında galip geldiğimiz için mutluyuz. Ancak Yüksel'in bu maçta sakatlanması bizi üzdü. Futbolun içinde bunlar var. Bu oyuncumuzun yerine oynayacak kalitede oyuncularımız mevcut. Yüksel'in yokluğunu aratmayacaklardır" diye konuştu.
 
Teknik Direktörümüz İlker Erdem, şunları kaydetti: "Bir maç kazandığımız zaman her şeyin iyi olduğunu, kaybettiğimiz zaman ise kötü olduğunu düşünmemek gerekir. Öncelikle amacımız, her zaman söylediğimiz gibi iyi mücadele etmek, hedefleri belirlemek ve iyi bir takım olmak. Ayrıca oyuncularımızın gelişimlerini en üst seviye kadar çıkartabilmek. Bu amaçla yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. En iyisini ve en güzelini yapmak için uğraş veriyoruz. Oynayacağımız Anadolu Bağcılarspor müsabakası da diğer bir karşılaşmalardan farkı yok. Çıkıp mücadelemizi, düşüncelerimizi, bütünlüğümüzü sahaya yansıtıp en iyisini yapmaya çalışacağız."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor