Trabzonspor taraftarının adalet yürüyüşü

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor taraftarları Başakşehir karşılaşmasında yapılan hakem hataları ve maç sonrası verilen tribün kapatma cezasını protesto etti.

Bordo mavili taraftarlar Spor Toto Süper Lig'şin 20. haftasında oynanacak olan Ankaragücü karşılaşması öncesinde Atatürk Alanında bulunan Meydan parkında toplanarak Medicalpark Stadına kadar 'Adalet Yürüyüşü' gerçekleştirdiler.

Çok sayıda taraftarın katıldığı yürüyüşe İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Salih Akyüz, AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ve vatandaşlar katıldı.

Taraftarlar ellerinde "Adalet İstiyoruz' parkartı ve meşalelerle Uzunsokak'tan Kahramanmaraş ceddesi üzerinden Devlet Sahil yoluna doğru ilerleyerek burada bulunan TFF Trabzon Şubesi'ne kadar yürüyecek. Buradan medicalpark stadına geçecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar