Ahmet Kaya: “Bu haksızlığa dur diyeceğiz”

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Trabzonspor taraftarlarının adalet yürüyüşüne katıldı.

Ahmet Kaya: “Bu haksızlığa dur diyeceğiz”

Haber61 – Spor Servisi – CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzonspor taraftarları tarafından organize edilen adalet yürüyüşüne katılarak bu haksızlığa dur diyeceklerini söyledi.

Trabzonspor taraftarları, Süper Lig’in 18. Haftasında Trabzon’da oynanan Başakşehir maçında yapılan hatalar ve maç sonrası PFDK tarafından verilen tribün kapatma cezasını protesto etti.

Meydan Parkında toplanan Trabzonspor taraftarlarına destek olmak için alana gelen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kaya “Maçı izleyenler tespiti yaptılar. Maç Trabzonspor’un hakkıydı. Ayak oyunları ile maçı elimizden aldılar. Araştırma önergesi verdim. Başakşehir’in taraftarı yok, başka şeyleri yok, bu değirmenin suyu nereden geliyor diye millet adına verdim. Muhatapları mutlaka buna cevap verecekler.  Bütün Türkiye’nin bildiği bir gerçek var. Türk sporunun kaderini tayin eden insanlar neden Başakşehir forması ile maça çıktılar. Başakşehir’i kolladılar. Bunun hesabını soracağız. Bu haksızlığa dur diyeceğiz. Şampiyonluğumuz elimizden alınmış, Anadolu’nun şampiyon takımına engel olunuyor. Bu haksızlığa dur diyebilecek olanlar görevini yapmazsa bu millet sokağa dökülecektir. Spor kamuoyu olayları görüyor. Çok büyük yanlışlıklar yapılıyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler