Ziyad Nemli unutulmadı

Meslektaşları, gazeteci-yazar Ziyad Nemli'yi kabri başında andı.

Ziyad Nemli unutulmadı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti kurucularından ve eski başkanlarından gazeteci – yazar Ziyad Nemli, ölümünün 26. yıldönümünde kabri başında anıldı.

Nemli'nin Sülüklü Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törene, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, TSYD Trabzon Başkanı Murat Taşkın, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Rıza Egemen, TSYD Trabzon Eski Başkanı İhsan Öksüz, kızı Umay Nemli Uçar, Trabzonlu gazeteci meslektaşları ile tüm sevenleri katıldı. 

Anma töreninde konuşma yapan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, “Ziyad Nemli’nin Trabzon’a, Trabzon basınına ve Trabzonspor’a katkıları kesinlikle tartışılmaz. Kendisi bu şehir için çok önemli değerdi. Kendisini rahmetle anıyorum.” dedi. Törene katılan gazeteci meslektaşları Ziyad Nemli’nin edebiyatçı kişiliğinden ve gazeteciliğinden bahsederek onunla yaşadıkları anıları paylaştılar. Ziyad Nemli'nin kızı Umay Nemli Uçar ise anma törenine katılanlara tek tek teşekkür etti. Tören okunan dualar ile sona erdi.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber