Yüreğimizi yaktın Ahmet abi... Denizler gibiydin..

Trabzon, sevilen doktor Ahmet Akyüz'e ağlıyor...

Yüreğimizi yaktın Ahmet abi... Denizler gibiydin..

Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

Trabzon’da sağlık camiası yasta.. Fatih Devlet Hastanesi’nin emektar doktorlarından beyin cerrahı Ahmet Akyüz, 9 ay önce akciğer kanserine yakalandı. Amansız hastalıkla mücadele eden ve inancını kaybetmeyen Doktor Akyüz, meslektaşlarının ‘Ahmet abisi’ bu sabaha karşı çalıştığı hastanenin yoğun bakımında hayata gözlerini yumdu.Sevenleri, ailesi ve eşi 112 acil doktoru Bengü Akyüz yıkıldı.


Doktor Akyüz, yarın sabah Fatih Devlet Hastanesi’ndeki törenin ardından Cuma namazı sonrası Of Çarşıbaşı camisinde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Trabzon Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Hakan Usta, ailesine başsağlığı dilerken, “Çok evdiğimiz bir abimizdi. Onu unutmayacağız” dedi.

Tüm meslektaşları yasa boğulurken akrabası Trabzon Mimarlar Odası eski Başkanı Mehmet Salih Akyüz, doktor Ahmet için duygusal bir paylaşım yaptı. Paylaşımında şu dizeleri sıraladı;

"Denizler gibiydin Ahmetim... hiç istemezdin.,ama hep verirdin...gardından içeri kolay girilmezdi.. ama giren de bir daha çıkamazdı... Onur, gurur , asalet sende yeniden yazılmalı ahmetim...hayatın ,dostluğun kardeşliğin kıymetini hissettirirdin yanındakilere...19 yıl olmuş trabzona geleli,belki erken dönerim diye düşünmüşsündür o zamanlar..ama, baba toprağı bırakmadı seni..tatil dönüşlerinde hep trabzonu özlediğini söylerdin.,bu şehir de ruhuna girmişti artık...çok iyi dostların vardı, Dr Selim, Dr Cenk..ve diğerleri..sosyal sigortalar hastanesinin bütün çalışanları. Büyük bir sevgi bırakmışsın yüreklerinde, seni hiç terketmediler Ahmetim... Oyunda ver ‘kinziyi’ derdin... Nasrullah hıçkırıklarıyla aradı az önce... Bir ay önce Gitarınla son şarkılarımızı söylemişiz Ahmetim... sevgili Egem ne yapar bensiz derdin. Ahmetim onu öyle güzel yetiştirdin ki, hiç merak etme. O başarılı ve güçlü olacak, senin gururun olacak, oradan onu göreceksin..herkes, biliyorum sevdiğinden keşke tanımasaydım diyor ahmetim... senle son 20 yılda arkadaş dost kardeş oldum.. iyi ki var oldun hayatımda.,çok mutlu, gururlu ve onurluyum... bize kattıkların için çok teşekkürler ahmetim...gittiğin yol aydınlık ve açık olsun...Güle güle git kardeşim...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber