Yomra’da okul sporlarında Soğuksu İstiklal birincilik elde etti
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporun her yaş grubunda yaygınlaşması amacıyla başlatılan Okul Sporları temalı müsabakalar, Yomra’da bulunan Cimnastik Salonu’nda düzenlendi.
Minikler kategorisinde önemli başarı
4 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilen minikler kategorisi yarışmalarında Soğuksu İstiklal İlkokulu öğrencileri, gösterdikleri performansla dikkat çekti.
Trabzon’daki tüm kolejleri geride bırakan okul, ilkokullar kategorisinde ilk kez bir devlet okulunun il birincisi olmasını sağladı.

Takım kadrosu
Soğuksu İstiklal İlkokulu’nun başarılı takımı; Ecem Bülbül, Zeynep Mihra Güner, Simay Efsa Ustaoğlu, Asel Güney, Miray Erkol ve Nehir Başer’den oluştu.
Bireysel kategoride de birincilik
Ecem Bülbül, yarışmalarda 53 sporcu arasında gösterdiği performansla minikler kategorisi bireysel sporcular dalında birinci oldu. Bu sonuçla okuluna takım başarısının yanı sıra bireysel başarı da kazandırdı.

Tebrik mesajı
Elde edilen başarıların ardından öğrenciler tebrik edilirken, başarılarının devamı temenni edildi.

Kaynak:Haber Bülteni

