Yomra'da Başkan Bıyık'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel program

Yomra Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Yomra'da kadın matinesi programı gerçekleştirdi.

Yomra'da Başkan Bıyık'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel program

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlar matinesi düzenledi.

Yomra Kültür Merkezinde düzenlenen programa sadece kadınlar katıldı. Gönüllerince eğlenen Yomralı kadınlar, Başkan Bıyık'a teşekkür etti.

baskan-biyik-yomrada-ozel-program-duzenledi-1.webp

Geride kalan 5 yıl boyunca kadınların huzur ve mutluluğu için bir çok projeye imza attıklarını ifade eden Başkan Bıyık, yeni dönemde de kadınlara özel çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kendilerinden önce Yomra'da kadınların yürüyüş yapabileceği, çaylarını içip çocuklarını gezdirebilecekleri tek bir alan dahi bulunmadığını ifade eden Başkan Bıyık, "5 yılda Yomramızı sosyal alanlarla donattık. Yürüyüş yolu, Hürriyet Parkı, Cumhuriyet Parkı gibi hizmetlerimizden en başta kadınlarımız yararlanıyor. Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sadece kadınların katılabileceği bir program gerçekleştirdik. Yoğun bir katılım oldu. Bundan sonra bu tür organizasyonları daha sık yapacağız. Yeni dönemde Yomralı hanımefendilere özel yeni çalışmalarımızda olacak" diye konuştu.

baskan-biyik-yomrada-ozel-program-duzenledi-2.webp

baskan-biyik-yomrada-ozel-program-duzenledi-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber