Yeni Peugeot Suv 2008 lansmanı Trabzon’da yapıldı

Trabzon’da Bayram Otomotiv Yeni Peugeot Suv 2008 lansmanını Trabzon’da yaptı.

Yeni Peugeot Suv 2008 lansmanı Trabzon’da yapıldı

Haber61 - Haber Servisi

Peugeot’un yeni modeli Suv 2008’in lansmanını tüm Türkiye’de aynı anda yaptı. Trabzon bayisi Bayram Otomotiv’de ise yeniş modelin heyecanı yaşandı.

Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı lansmanda SUV 2008 modeli tanıtıldı.

Bayram Otomotiv yönetim kurulu başkanı Adnan Bayram Haber61’e yaptığı açıklamada “Peugeot un yeni bir aracı. Peugeot son 3 yıldır yeni ve çizgileri hoş araçlar üretiyor. Onlardan bir tanesi de 2008. Bu yeni kasamız daha geniş, daha uzun bir aracımız. Müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Oldukça da ilgi gördü hayırlı olsun diyoruz.” İfadelerini kullandı.

Pazardaki rekabet ortamının arttığı konusunda yorumlara değinen Bayram “Peugeot’un Pazar payı son iki yıldır yeni ürünlerle artmaya başladı. Bazı firmaları da bünyesine katıyor. Sürekli büyüyor. Bunun yanında da Peugeot yeni ürünleri örneğin 508 gibi, yeni 3008 gibi, yeni 2008 gibi, ticari aracımız Rifter gibi ve yeni ticari binek aracımız Traveller gibi araçlarla ürün gamını genişletti ve baya bir talep de gördü” dedi.

İşte Yeni Suv 2008

BÜYÜLEYİCİ BİR SUV

Hem akıcı hem de güçlü çizgileriyle, yerden yüksekliğiyle Yeni Peugeot SUV 2008 cömert bir genişlik ve ustaca bir güç sergiliyor. Çok boyutlu tasarımı sayesinde gövdeye yakın işlenmiş şık çizgilerle ve hatlarla canlı, keskin bir tarz yaratıyor.

SUV’NİN YENİ BOYUTU

Hem akıcı hem güçlü çizgileriyle, yerden yüksekliğiyle yeni Peugeot SUV 2008 cömert bir genişlik ve ustaca bir güç sergiliyor. Çok boyutlu tasarımı sayesinde gövdeye yakın işlenmiş şık çizgilerle ve hatlarla canlı, keskin bir tarz yaratıyor. Ön yüzünün etkileyici tasarımı, markanın simgesi haline gelen farları, aerodinamik detaylar ile hafifletilmiş 18” jantlarıi, parlak siyah cam çerçevelerii yatay motor kaputu ve Siyah Elmas rengi tavanıylai hem güçlü hem de sportif bir görünüm yansıtıyor.

YENİ PEUGEOT 3D i-COCKPIT

Yeni Peugeot 3D i-Cockpit®i‘in sürüş konumu ile direksiyondaki etkileşim deneyiminizi zenginleştirin. Sezgisel ergonomisi, kompakt direksiyonu, sesle kontrol edilebilen 10” HDi kapasitif dokunmatik ekranı ve yapılandırılabilir 3D dijital gösterge panelii ile benzersiz sürüş keyfini keşfedin.

ARTIRILMIŞ HASSASİYET

3D dijital gösterge panelii, sürücünün görüş alanında navigasyon ve sürüş yardımı gibi sürüşle ilgili tüm bilgileri, kademeli ve yapılandırılabilir iki okuma seviyesi ile görüntüler. Hız ve güvenlik uyarıları gibi en önemli veriler, dikkatinizi daha hızlı çekmek için bir hologram şeklinde yansıtılır.

ULTRA AKILLI SUV

Seyahatinizi 10” kapasitif HD dokunmatik ekrandai veya 3D dijital gösterge panelinde(i) takip edebilirsiniz.

Mirror Screeni özelliğini kullanarak en sevdiğiniz akıllı telefon uygulamalarınızı dokunmatik ekrana yansıtarak bağlantıda kalabilirsiniz. Akıllı telefonunuzu, orta konsoldaki özel kablosuz şarj alanındai şarj edebilirsiniz. Küçük bir hatırlatma; yolcular için de önde ve arkada USBi bağlantıları Yeni Peugeot SUV 2008’de yer alıyor.

PÜRÜZSÜZ SES İÇİN FOCAL SES SİSTEMİ

Sevdiğiniz müziği, seçkin ve premium Hi-Fi FOCAL® i sisteminin berraklığıyla harmanlanan yeni Peugeot SUV 2008’de dinlemeye ne dersiniz? Yolcu kabininde konumlanmış merkezi hoparlör, 4 tweeter, 4 woofer ve subwoofer dahil olmak üzere 10 hoparlör, siz ve sevdikleriniz için yerleşik Hi-Fi deneyiminin sınırlarını aşan zengin, derin ve dinamik bir müzik deneyimi sunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber