Afili Aşk 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin başarılı dizilerinden olan Afili Aşk'ın 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Afili Aşk 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Afili Aşk'ın 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

AFİLİ AŞK 32. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE AFİLİ AŞK 31. BÖLÜM ÖZETİ...

İş ortaklıkları devam eden Ayşe ve Keram arasında şimdi de başka sorunlar çıkıyor. Ayşe ve Kerem arasında ipler geriliyor. Mahkemeden çıkan karar sonucu boşanan ikili artık yollarını ayırıyor.

Kerem’den boşanan Ayşe’ye görücü geliyor! Afili Aşk 29 Ocak Çarşamba yayınlanacak olan yeni bölümde Ayşe ve Kerem arasında ipler geriliyor. Mahkemeden çıkan karar sonucu boşanan ikili artık yollarını ayırıyor. İş ortaklıkları devam eden ikili arasında şimdi de başka sorunlar çıkıyor. Modamu’nun yüzü olan Ayşe, şirkete gelmeye devam ediyor. Bu durumdan rahatsız olan Kerem ise onunla yaptıkları sözleşmeyi fesh etme kararı alıyor. İşten ayrılmayacağını söyleyen Ayşe ise kısasa kısas yapıyor ve liderlik savaşları başlıyor. Peki Ayşe’ye görücü geleceğini duyan Kerem ne yapacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv