Yavuz Selim Stadı'nın geleceğiyle ilgili önemli açıklama

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Yavuz Selim Stadı’nın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Yavuz Selim Stadı'nın geleceğiyle ilgili önemli açıklama
TOKİ’ye devrinden sonra yıkılıp yıkılmayacağı ile ilgili hakkında spekülasyonlar yapılan Yavuz Selim Stadı ile ilgili açıklamalarda bulunan Altunbaş, 2014 Mahalli İdari Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin Trabzon’daki seçim beyannamesini hatırlatarak ‘Yavuz Selim ve çevresinin halkımızı memnun edecek şekilde dizayn edileceği yönünde sözümüz var. Halkımıza verdiğimiz sözü tutmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Onların memnuniyeti her şeyin önündedir” dedi.

Yavuz Selim Stadı’nın yıkılarak yerine başka bir şey yapılması gibi bir düşünceyi asla desteklemeyeceklerini belirten Altunbaş, “Yavuz Selim Stadı Trabzon’da birçok futbol kulübüne ve binlerce sporcuya ev sahipliği yapıyor. Geçmişte ben de burada futbol oynadım, birçok kez maça çıktım. Çamurun üzerinde mücadele ettik. Yavuz Selim’de bir restorasyon çalışması muhakkak olacak ve eskisinden daha iyi imkanlarla Trabzon ve ülke futboluna hizmete devam edecek. Tüm düşüncemiz bu yöndedir” şeklinde konuştu.

2015 yılında yapılan 7 Haziran ve 1 Kasım Genel Seçimleri’nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da Yavuz Selim Stadı’nın aynen kalacağının teminatını verdiğini hatırlatan Altunbaş, “Trabzon’umuzun her sorununa koşan ve canla başla çalışan Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu da daha önce ifade etti ve yıkımın ardından Yavuz Selim’in yerinde kalacağı vurgusunu yaptı. İnşallah öyle de olacak. Trabzon’a yeni bir meydan kazandırarak halkın yaşam alanlarını genişletmiş olacağız, manevi dokuyu da koruyacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler