Volkan Konak için anıt mezar çalışmaları başladı
Volkan Konak için ailesi ve yakın dostları tarafından anıt mezar çalışmaları başlatıldı.
Yaklaşık 15 gün önce başlayan çalışmalarda önemli bir bölüm tamamlanırken, anıt mezarın Kurban Bayramı öncesinde bitirilmesi hedefleniyor.
BAYRAM ÖNCESİ YOĞUN ZİYARETÇİ BEKLENİYOR
Özellikle Kurban Bayramı tatili dolayısıyla şehir dışından gelecek ziyaretçilerin yanı sıra bölge halkı ve yerli turistlerin kabre yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Bu nedenle aile ve yakın çevresinin, çalışmaların hızlandırılması adına yoğun mesai harcadığı öğrenildi.
CEVİZ AĞACI DA TASARIMIN İÇİNDE OLACAK
Oldukça geniş bir alanda inşa edilen anıt mezarın, klasik mezar mimarisinden farklı bir anlayışla tasarlandığı belirtildi.
“Kuzeyin Oğlu” Volkan Konak’ın altında yattığı ceviz ağacının da anıt mezar projesine dahil edildiği öğrenildi.
Doğayla iç içe planlanan yapının, hem sanatçının anısını yaşatacak hem de ziyaretçilerin uğrak noktalarından biri olacak özel bir alan olarak tasarlandığı ifade edildi.
BÖLGE HALKI DA YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Çalışmaların sürdüğü alana vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, bölge halkının anıt mezarın tamamlanmasını merakla beklediği kaydedildi.
???? ????????????????????????????-ÖZEL
— Haber61.net (@haber_61) May 11, 2026
Volkan Konak'ın ailesi ve dostları "Kuzeyin Oğlu" için bir anıt mezar inşaatına başladı. Yaklaşık 15 gün önce başlanan çalışmaların bir bölümü tamamlandı.
Anıt mezarın Kurban Bayramı’na kadar bitirilmesi hedefleniyor. Özellikle bayram tatili nedeniyle… pic.twitter.com/DZzpJdhPOc

