Vali Ustaoğlu’nun ziyaretinde güzel tesadüf

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun Vefa Sosyal Destek grubu ziyaretinde güzel bir tesadüf yaşandı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İçişleri Bakanlığı talimatıyla kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ortahisar Kaymakamlığı binası içindeki iletişim merkezini de gezen Vali Ustaoğlu’nun ziyareti sırasında iletişim merkezine telefon geldi.

Telefonla iletişim merkezini arayan İsmail Karahan isimli vatandaş maaşının çekilip faturalarının ödenmesini talep etti. Bu sırada Vali İsmail Ustaoğlu telefonu alarak adaşı olan İsmail Karahan ile bir süre görüştü.

Vali Ustaoğlu Karahan’a “Bende bu merkezi ziyarete gelmiştim, denk geldi. İsmimizde aynı. Sizlerin sağlığı için bu kararı aldı devletimiz. Sizler bizim en kıymetlilerimizsiniz. Sizlerin sağlığını koruma adına bu kararları aldık. Bu merkez kanalıyla sizlerin evlerinde neye ihtiyacımız varsa hemen ekiplerimiz devreye girecekler, sizin adresinize gelip bu ihtiyaçlarınızı karşılayacaklar. Şimdi hemen notumuzu alıyoruz, senin evine arkadaşlarımız gelecekler ve maaşınızı çekip faturalarınızı ödeyecekler. Allah Sağlık sıhhat versin” dedi.

Vali Ustaoğlu’nun ziyaretinde güzel tesadüf

Vali Ustaoğlu’nun ziyaretinde güzel tesadüf

Vali Ustaoğlu’nun ziyaretinde güzel tesadüf

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber