Trabzon’a İstanbul'dan acı haber: Hastalığa yenik düştü
Trabzon’un Araklı ilçesi Halilli Mahallesi nüfusuna kayıtlı Seyit Ayaydın, bir süredir mücadele ettiği hastalık nedeniyle yaşamını yitirdi.
Yayınlanma:
Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Halilli Mahallesi halkından olup İstanbul’da ikamet eden Seyit Ayaydın’dan acı haber geldi. Genç yaşta bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşen Ayaydın’ın vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.
İSTANBUL’DA HAYATINI KAYBETTİ
Edinilen bilgilere göre Seyit Ayaydın, tedavi gördüğü süreçte verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.
Trabzon’da sağlık camiasının acı kaybı: Hayatını kaybetti
CENAZE PROGRAMI AÇIKLANDI
Merhumun cenazesi, 22 Nisan 2026 Çarşamba günü öğle namazına müteakip İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi Miraç Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

