Ünye Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Şehit Cemal Mutlu İlkokulu'nda devam eden "Ben Okuyorum, Ailem Okuyor, Tüm Mahalle Okuyor" projesine kitaplık hediye ederek katkıda bulundu. Eğitime önem verdiklerini ve eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılama

Ünye Belediyesi’nden Eğitime Tam Destek

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Şehit Cemal Mutlu İlkokulu'nda devam eden "Ben Okuyorum, Ailem Okuyor, Tüm Mahalle Okuyor" projesine kitaplık hediye ederek katkıda bulundu.

Eğitime önem verdiklerini ve eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılama noktasında çaba sarf ettiklerini hatırlatan Başkan Çamyar, "Ben Okuyorum, Ailem Okuyor, Tüm Mahalle Okuyor" projesinin aile bireylerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başarıyla uygulanan bir proje olduğunu belirtti. Başkan Çamyar, "Velilerimizin, artık normal kitapların ötesinde dünya klasiklerini okumaya başladıklarını gördük. Bu noktada okulda kitaplık eksiği olduğunu öğrendik, okul yönetimi bizlerden bu yönde bir talepte bulundular. Bizler de hem projeye destek verelim hem de bu talebi yerine getirelim diyerek okulumuza bir kitaplık hediye ettik. Bugüne kadar bizlerden talep edilen, çocuklarımıza yararlı olacak faydalı olacak her projenin arkasında olduk. Bundan sonra da eğitim kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gayreti göstererek eğitime tam destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber