Turan Altuntaş görevden alındı!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezinde şoför esnafını temsilen toplantılara katılan Turan Altuntaş’ı görevden aldı.

Turan Altuntaş görevden alındı!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME)  bir yazı göndererek Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan Altuntaş’ı federasyonu temsilen toplantılara katılma görevinden aldı.


Altuntaş yerine görevi Araklı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Gümüştaş’a verdi. Gümüştaş ise verilen görev sonrası İlçe Oda Başkanları ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ile bir araya gelerek yeni görev için istişarede bulundu, ‘hayırlı olsun’ temennilerini kabul etti.

Turan Altuntaş görevden alındı!

GÖREV ARAKLI’NIN

Federasyondan gönderilen yazıda, “6 Aralık 2012 tarihinde yürürlüğe giren 6360 sayılı yasa ileTürkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonun görevlendireceği temsilcisinin Ulaşım Koordinasyon Merkezine üye olarak katılacağı hükmü getirilmiştir. Görülen lüzum üzerine yazının tarihi itibariyle toplantılara katılmak üzere federasyonumuza bağlı Araklı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası görevlendirilmiştir” dendi.

Turan Altuntaş görevden alındı!

Turan Altuntaş görevden alındı!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber