Tülay Adanur çalışmalarına ara vermeden devam ediyor!

AK Parti Yomra Belediye Başkan aday adayı Tülay Adanur; “Şu olursa ne olur” diyerek hiç hareket etmedim!

Tülay Adanur çalışmalarına ara vermeden devam ediyor!

Haber61/Haber Servisi

Yomra’nın en güçlü adayı denilen AK Parti Yomra Belediye Başkan aday adayı Tülay Adanur, çalışmalarına devam ediyor.

Daha önce AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevini de yapan Adanur, aynı zamanda sivil toplum örgütlerindede etkin bir isim.

Adanur yaptığı açıklamada  "Bu kentte çocuklarımla ailemle yaşıyorum. Bu kentin bir evladıyım. Burada okudum. AK Parti’ye burada katıldım. AK Partili kardeşlerimle birlikte bu kent için elimden geleni yaptım. Bundan sonra da Yomra Belediye Başkanlığında ilçem için adımlar atmak istiyorum. Projelerimiz var. İnanılmaz heyecanımız var. Bu heyecanımızı yansıtacağız. Kimsenin şüphesi olmasın! Yomra en iyisini hak ediyor.

Şunun her zaman bilincinde olacağız; ben diyerek yönetimden ziyade herkesin katılım gösterdiği, fikir sunduğu bir yönetim şeklini tesis edeceğiz. Hoşgörü ve sevgiyi ilçemizde her noktasına yayacağız. İletişim, uzlaşı önemli kelimeler. Bunlara üretimi de ekleyip yol alacağız. Başarı zaten bunları uyguladığımızda gelecektir.

“Şu olursa ne olur” , “Bu olursa ne olur” diyerek adım atmadım. Verilen sorumluluğun yetkilerini sonuna kadar ilçem için harcayacağım. İlçemin daha yaşanılır bir yer olmasına çaba göstereceğim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber