TTSO’ya pandemi tepkisi! “Bugün değilse ne zaman”

Üyelerine aidat mesajı gönderen TTSO'ya tepki geldi.

TTSO’ya pandemi tepkisi! “Bugün değilse ne zaman”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’nın üye aidatlarının ödenmesi noktasında üyelerine gönderdiği mesaj tepki çekti.

TTSO 19. Grup Ticaret Odası Meclis Üyesi aynı zamanda İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Herkes bu sıkıntılı süreçte elini taşın altına koyarken TTSO'sının görevi sadece aidat toplamak mı?” dedi.

TTSO tarafından üyelere gönderilen mesajda “Üyelerimiz tarafından, oda aidatlarının elektronik ortamda ödeyebilme imkanı bulunup bulunmadığı yoğun olarak sorulmaktadır. Üye aidatlarının 1. Taksitinin son ödeme günü 30 Haziran 2021 Çarşamba günü (bugün) olup, aidatlarınızı web sitemiz üzerinden elektronik olarak, ayrıca odamız veznesinden ve EFT-Havale yöntemiyle gerçekleştirebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Gelen mesaja tepki gösteren Çelebi, "bugüne kadar üyelerine hiç destek vermeyen, pandemi sürecinde dahi üyelerinin aidatlarını almayıp sorunları ile ilgilenmeyen bir yönetim kurulu ve başkanı var. Bugün değilse ne zaman üyelerinin yanında olacaklar? Yıllardır alınan aidatlar nerelerde değerlendiriliyor. Son 100 yıldır, bu çağda ilk defa böylesi bir salgınla karşı karşıyayız, ama maalesef kimsenin umurunda değil. O zaman sormak lazım sayın başkan ve yönetim kuruluna; siz üyeleri değilse kimi temsil ediyorsunuz? Tüm üyelerimizin sesi olmak, Trabzon’un ticaretine yön verip tüm üyelerimizin derdine çare olmak Ticaret ve Sanayi Odası’nın başlıca görevidir. Oda başkanı olarak pandemi sürecinde sokaklara, caddelere çıkıp kaç üye ziyaret ettiler, sorunlarını dinlediler. Avm’lerde sıkıntı yaşayan kaç esnafımızın derdini dinlediler ve bunlarla ilgili kaç basın toplantıları var? İnsan merak ediyor. Herkes bu sıkıntılı süreçte elini taşın altına koyarken TTSO’sının görevi sadece aidat toplamak mı?” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber