Anahtar Deliği - Trabzonspor kongresinden yansıyanlar - 01.07.2021

Trabzonspor camiası dün olağan genel kurulda buluştu. Genel Kurul üyeleri eleştirilerini ve önerilerini sıraladı, Başkan Ahmet Ahmet Ağaoğlu da yanıtladı.

Anahtar Deliği - Trabzonspor kongresinden yansıyanlar - 01.07.2021

Trabzonspor kongresinden yansıyanlar

Trabzonspor camiası dün olağan genel kurulda buluştu.

Genel Kurul üyeleri eleştirilerini ve önerilerini sıraladı, Başkan Ahmet Ahmet Ağaoğlu da yanıtladı.

Mali tablolar okundu, yönetim ibra edildi.

Ağaoğlu hemen her eleştiriye yanıt verirken genelde anlaşılamamaktan dertli olduğu gözlemlendi.

Pandemi gibi zor bir süreçten geçilmesinin, döviz kurunun büyük artışının göz ardı edildiğini dikkat çekti.

Kongre üyeleri genel olarak altyapı ve üretime dikkat çekti. Bu yıl yapılan transferlere verilen imza ücretleri eleştirildi.

Ağaoğlu bu eleştirilerin hepsine teker teker yanıt verdi.

Hatta yine Ünal Karaman’ı gündeme getiren ve açıklama yapmadınız diyen bir üyeye Karaman’ın gidişinden 48 saat sonra yayıncı kuruluşta her şeyi anlattığını hatırlattı.

Akıllarda en çok kalanlar ise Genel Kurula Başkanlık yapan Ortahisar Belediye Başkanının şike konusundaki çıkışı ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Eskişehirspor’un imza istemesi konusunda söylediği sözlerdi.

İşte uzun süre unutulmayacak o sözler;

Ahmet Metin Genç: Fenerbahçe’nin şikeci bir kulüp olduğunu, şike yaptığını bir kez daha haykırıyorum. O mücadele bitmez, bitmeyecektir. Eskişehirspor’da yaptıklarına bir baksın, Trabzonspor onlara imza veremez. Sadece Eskişehirspor'dan değil, hakkımızı alana mücadelemize devam edeceğiz. Bu dil ağzımızda döndüğü sürece Fenerbahçe'nin şike yaptığını, şikeci bir kulüp olduğunu, bir taraftar olarak olarak bir kez daha haykırıyorum”

Ahmet Ağaoğlu: Trabzonspor şampiyonlukları kaybettiği zaman, canlarını kaybeden insanların hakkını kim kime helal edecek. Bugün hepimizin ortak kanaatı olan bir eylemin içerisinde bulunan bir kulüp 310 bin Euro ödeyip de transfer penceresini açamıyorsa bu onların sorunu. Bu o gün hayatını kaybeden Mustafa’nın davasıdır Ahmet Ağaoğlu’nun davası değildir.


Beşikdüzü’ndeki otobüs polemiğine cevap geldi

Geçtiğimiz günlerde Beşikdüzü Belediyesi’ne ait öğrencilere ücretsiz servis hizmeti yapan körüklü otobüsün 2 bin TL karşılığında Büyükşehir Belediyesi’ne satıldığı iddiaları gündeme oturmuştu.

Konuyla ilgili Beşikdüzü Belediyesi Başkanı Ramis Uzun’dan ilk kez açıklama geldi. Açıklamada, otobüsün ömrünü doldurduğu onun yerine İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden hibe olarak alınan otobüsün talep halinde hizmet vereceği belirtildi.

İşte o Başkan Uzun imzasıyla yayınlanan o açıklama;

Sosyal medyada " Beşikdüzü Belediyesi, öğrenci taşıyan körüklü otobüsü 2000 TL karşılığında Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne sattı. " ifadeleri ile suçlanmaktayız. Bu otobüs ekonomik ömrünü doldurdurmuş ve önceki dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşikdüzü Belediyesi'ne devredilmiştir. Göreve geldiğimizde hasarlı, sigortasız, muayenesiz, öğrenci taşımaya uygun değildi.

İlçe merkezine giremeyen bu otobüs Meslek Yüksekokulu ile Fatih Cami arasında çok az sayıda öğrenci ile gidip gelmekte idi. Bu güzergahta talep halinde fotoğrafta görülen İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden hibe olarak alınan otobüsümüz hizmet verecektir.

Ekonomik ömrünü dolduran, tamiri, bakımı ve işletilmesi Belediyemize çok büyük yük olan bu milli servetin çürümeye terk edilmemesi için Encümen kararı alarak devrettik. Beşikdüzü Belediyemiz, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir ilçe belediyesidir.

Birçok imkan ve potansiyel karşılıklı olarak paylaşılır. Kullanamayacağımız, bakım onarımını dahi yaptırarak işletemeyeceğimiz bir otobüsün Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne mevzuat gereği 2000 TL karşılığı verilmesinde hata mı ettik; Hurdaya ayırsak daha mı iyi idi? Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin imkanı fazla. Onarıp ihtiyaçları doğrultusunda bir müddet daha kullanmasında ne sakınca var?

Anahtar Deliği 01.07.2021

Hacısalihoğlu’ndan bayrak eleştirisi

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu , Of ziyareti sonrası dikkatini çeken bir detayı paylaşarak çağrıda bulundu. Hacısalihoğlu ilçede yol boyunca asılan bayrakların al rengini kaybedip pembeye döndüğünü dile getirdi.

Hacısalihoğlu “Dün alan çalışması ve bir takım ziyaretler için Of ilçemizdeydik .Yol boyunca bu bayraklardan onlarcası direklere asılmış ve hepsi güneşten solmuş. Şanlı bayrağımızın rengi Al dan pembeye dönmüş neredeyse. Bu görüntü ne şanlı bayrağımıza ne Of a nede Trabzon'umuza yakışıyor .İlgililere sesleniyorum lütfen gereğini yapın.” İfadelerini kullandı.

Ayvazoğlu’ndan Bakan Soylu’ya destek

Son dönemlerde Sedat Peker’in iddialarıyla hedef haline gelen isimlerin başında yer alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Trabzon’dan destek geldi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabatlı misafirleriyle birlikte Bakan Soylu’yu ziyaret ederek destek verdi.

Ayvazoğlu “Kime el açacakmış, şu mukaddes caddede İki yerde eğilir: rüku ile secdede! Akçaabatımızın yiğit evlatlarıyla, şehrimizin yiğit evladı, kıymetli İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun her daim yanındayız!” ifadelerini kullandı.

Anahtar Deliği 01.07.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar