Trabzonlu şehidin babasından Öcalan tepkisi

Trabzonlu Şehit Soner Yıldırım’ın babası Öcalan’ın görüşme yasağının kaldırılmasına tepki gösterdi.

Trabzonlu şehidin babasından Öcalan tepkisi

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonlu şehit Soner Yıldırım’ın babası Muhammet Yıldırım, terörist başı Abdullah Öcalan’ın görüşme yasağının kaldırılmasına tepki göstererek “yazıklar olsun” dedi.

2015 yılında Şırnak'ta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Trabzonlu polis memuru Soner Yıldırım’ın babası Muhammet Yıldırım Haber61’i ziyaret etti.

Açıklama yapmak istediğini belirten Muhammet Yıldırım şu ifadeleri kullandı;

“Adım Muhammet Yıldırım. Şehit polis Soner Yıldırım’ım babasıyım. 13.09.2015 oğlum Şırnak’ta şehit oldu. 7 Haziran seçiminden sonra bu ülkede bir kaos, kargaşa ve hep oy uğruna yapılan çözüm süreçleri.  44 ay oldu benim oğlum şehit olalı. O zamandan bugüne kadar 793 vatan evladı şehit olmuş. Ey Türkiye Cumhuriyeti ey Trabzon ve özellikle de Trabzon. O zamandan bugüne 793 vatan evladı, sivil vatandaşlarla beraber 2 bin kişi gitmiş bu memlekette. Öcalan’a, bebek katiline şimdi tekrar ziyaret başladı. Hayrola! İstanbul seçimleri için mi? Oy için yapılan diyorum. O zaman da aynıydı. 2015’te de aynıydı. Ne oldu sonra kaos. 20 Temmuz 2015’i hatırlayalım. Şanlıurfa Ceylanpınar’da iki tane polisin kafasına sabahın 5 buçuğunda sıkıldı. Araştırılmasını neden Ak parti ve MHP istemedi. Karanlık ilişkiler piyasaya çıkacak diye. Yazıklar olsun. Vatan evlatları şehit diliyor ve araştırmaya gerek yok. Devlet görüşebilir diyorlar. Devlet kim? Devlet bizleriz. Devlet vatandaşını yaşatır. Sen ne diye Öcalan’la görüşeceksin. Yazıklar olsun.”  

Trabzonlu şehidin babasından Öcalan tepkisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber