Trabzonlu Alemdar ailesinden 8 kişi hala enkaz altında

İstanbul’da çöken binanın altında kalan Alemdar ailesinde 8’i hala kurtarılmayı bekliyor.

Trabzonlu Alemdar ailesinden 8 kişi hala enkaz altında

Haber61 - Haber Servisi

İstanbul Kartal’da bulunan Orhantepe Mahallesi’nde çöken binada arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Trabzon’un Of ilçesinden olan Alemdar ailesinin 15 ferdinden 7’si enkaz altından çıkartılırken 8’i hala kurtarılmayı bekliyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Oflu hemşerileri Nedim ve Ali Alemdar’ı hastanede ziyaret etti.

Başkan Sarıalioğlu’nun çöken bina ve çevresindeki incelemeler sonrasında aldığı bilgilere göre; Oflu Alemdar Ailesinden 15 kişiden 7’sine ulaşıldı, Ayşe Alemdar vefat etti. 6 yaralı İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavilerini görüyor. 8 vatandaşın ise şuan enkaz altında kurtarılmayı beklediği öğrenildi.

Enkaz altından çıkartılarak hastaneye götürülen Ali Alemdar (75), Adem Alemdar (47), Hatice Alemdar (70), Muhammed Tayyip (9), Halil İbrahim (23) tedavileri devam edilirken Ayşe Alemdar’ın ise vefat ettiği öğrenildi.

Enkaz altında çıkarılmayı bekleyenlerin ise ; Erdoğan Alemdar (48), Mustafa Alemdar (45), Safiye Alemdar(74), Safiye Alemdar(42), Süleyman Alemdar’ın 9 ve 12 yaşlarında 2 kızı, Mustafa Alemdar’ın 21 yaşındaki bir oğlunun olduğu öğrenildi. Bir kişinin ise kimliğinin henüz belli olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber