Trabzon'da Uzungöl turizm sezonuna yetişecek mi? Merak edilen soruya yanıt geldi

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan'dan Uzungöl açıklaması geldi.

Trabzon'da Uzungöl turizm sezonuna yetişecek mi? Merak edilen soruya yanıt geldi

Trabzon'da 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla doğaseverler Tonya ilçesindeki Kadıralak Yaylası'nda bir araya geldi.

Programda, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ve Tonya Kaymakamı Adem Eser de yer aldı.

"Turizm Trabzon için vazgeçilmez"

Trabzon'un turizm sezonuna hazır olduğunu ifade eden Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, "15-22 Nisan Turizm haftası dolayısıyla Kadıralak Yaylası'nda doğa yürüyüşü yaptık. Kaymakamımıza misafirlikleri için teşekkür ederiz. Turizm Trabzon için vazgeçilmez. Sezon başladı. Bu sezon 2023'e göre daha yoğun olacak diye bekliyoruz. Hazırlıklar tamam. Bayram tatilinde yoğunluk başladı. Önümüzdeki aylarda artarak devam edecek" dedi.

"Uzungöl'de bir sorun olacağını sanmıyorum"

Uzungöl'ün yeni sezona yetişip yetişmeyeceğine dair sorulan soruya da yanıt veren Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdoğan, "Uzungöl'de zaman zaman aksaklıklar olmuş olabilir ama orada TOKİ'nin yaptığı çalışma yeni sezona yetişecek. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü orası Trabzon'un en önemli turizm destinasyonlarından biri. Bazı turistik mekanların ücretleriyle ilgili olarak, olumsuzluk yaratacağını sanmıyorum. Avrupa'da çok daha yüksek fiyatlar söz konusu" ifadelerini kullandı.

erdogan-aciklama.jpg

"Umarım Kadıralak'ı tüm Türkiye duyar"

Tonya Kaymakamı Adem Eser ise yaptığı açıklamada, "Trabzon'un Tonya ilçesi Kadıralak Yaylası'ndayız. Mart sonunda, Nisan'ın ilk 2 haftasında açan meşhur çiçekleriyle ünlü bir yaylamız. Umarım tanıtımı güzel şekilde olur ve tüm Türkiye duyar. Bir yandan koruyoruz bir yandan da tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. 6 aydır ilçemizde görev yapıyorum. Böyle bir yaylaya sahip olduğumuz için çok şanslıyız" dedi.

eser.jpg

k1.jpg

k2.jpg

k3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber