Trabzon’da ünlü bir kafede taciz iddiası!

Trabzon'da bir kafede yaşanan taciz iddiası ortalığı karıştırdı.

Trabzon’da ünlü bir kafede taciz iddiası!

HABER61 - HABER SERVİSİ - LEVENT USTABAŞI

Trabzon Atatürk Alanı'nda bir kafede taciz iddiası yaşandı.

Trabzon'un Maçka nufüsüna kayıtlı ve inşaat ustası olduğu öğrenilen H.Ş. kafede arkadaşları ile oturduğu sırada üst kattaki lavaboya çıktı. İddiaya göre kadınlar tuvaletine çıkan tıp mezunu A.D. adlı kadına fiziksel tacizde bulunması sonrasında, A.D. merdivenlerden bağırarak aşağıya indi.

Tacize uğradığını söyleyen A.D. arkadaşlarının yardımı ile polis karakoluna giderek, H.Ş.'den şikayetçi oldu.

Trabzon 2. Sulh Ceza Hakimliği'nde yapılan sorguda şüpheli H.Ş. suçlamaları kabul etmeyince, hakim kamera görüntülerini kendisine izlettirdi.

Kayıtları izlettirdikten sonra şahsa neden dizlerini kırarak iki elinle öne doğru eğildiği sorulurken, şüpheli H.Ş. bu soruya 'Elimi cebime sokuyordum. Telefonumu çıkarmaya çalışıyordum' cevabını verdi.

Soruşturmada suçlamaları kabul etmeyen H.Ş., "Ben hiçbirşey yapmadım; o bir anda çığlık attı. Bana dönüp 'sen ne yapıyorsun?' dedi. Ben de 'ben ne yapıyormuşum?' dedim. Sonra da merdivenlerden bağırarak aşağıya indi. Ben birşey yapmadım. Evliyim ve bakmakla yükümlü olduğum çocuklarım; yaşlı annem ve babam var. Serbest bırakılmayı talep ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bu ifadeleri dineleyen hakim, şüphelinin çelişkili beyanları ve kamera görüntüleri ve mevcut delil durumu itibari ile şüphelinin tutuklu yargılanmasına karar verdi.

Şüpheli tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildi. Dava ise önümüzdeki günlerde başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber