Trabzon’da silahlı kavga: 1 yaralı

Trabzon’da iki kişi arasında meydana gelen tartışma kanlı bitti. Bir kişi silah ile yaralanırken polis ekipleri çok geçmeden olayın failini yakaladı.

Trabzon’da silahlı kavga: 1 yaralı

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Konaklar Mahallesinde iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Konaklar Mahallesinde saat 15:00 sularında T.A. ile S.K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bıraktı. İddiaya göre; T.A. üzerinde bulunan silah ile birlikte S.K.’ya ateş ettikten sonra olay yerinden kendisine ait araç ile uzaklaştı.
 
T.A.’nın silahından çıkan kurşunlar ile yaralanan S.K. olay yerinden ambulans ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırıldı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri; hastanede S.K.’nın vermiş olduğu ifade sonrasında olaya karıştığı ileri sürülen T.A. Akçaabat ilçesi Söğütlü Mevkiinde trafik polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
 
İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edilen T.A. hakkında kasten yaralama sucundan soruşturma başlatıldı. S.K.’nın ise kalçasından yaralandığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri olayla alakalı soruşturmayı sürdürüyor.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber