Trabzon’da ortalığı karıştıran iddia! Müdür iddiayı yalanladı

Trabzon’da bir gazinin İl Emniyet Müdürü’nün kendisine aşağılayıcı ifadeler kullandığı öne sürüldü. Suçlama Aydoğan tarafından kabul edilmedi.

Trabzon’da ortalığı karıştıran iddia! Müdür iddiayı yalanladı

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Gazi Ahmet Civelek'in, Trabzon İl Emniyet Müdürü’nün kendisini aşağıladığı yönündeki iddialarının yer aldığı sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

İDDİAYI YALANLADI

Konu sosyal medyada sıkça paylaşılırken Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’ın iddiaları yalanladığı öğrenildi.

Trabzon Valiliği’nin konuyla ilgili olarak Aydoğan’dan bilgi aldığı öğrenilirken suçlamaları kabul etmediği ve ziyaret esnasında bir diyalog oluştuğunu ancak aşağılayıcı ifadeler kullanmadığını söylediği öğrenildi. Müdür Aydoğan’ın “Bunca yıllık onurlu meslek hayatımda hiçbir gazimize böyle bir üslupla konuşmadım. Türkiye cumhuriyetinin birçok ilinde mesleğimi onurlu bir şekilde icra ettim.  Ve bu konulara titizlikle hassasiyet gösterdim” dediği belirtildi.

NELER OLMUŞTU?

Trabzon Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Gazi Ahmet Civelek sosyal medyada yaptığı paylaşımda Emniyet Müdürü Aydoğan için "Gazi olmak için bilerek tedavi olmadığımı parayı mesleğe tercih ettiğimi söyledi" ifadeleri kullandı ve Aydoğan'ın ayrıca bıyıklarına da tepki gösterip "O bıyıkları keseceksin, bıyık da iş olsa g.tte çıkmazdı" şeklinde konuştuğunu belirtti.

MHP DEVREYE GİRDİ
Konu kısa sürede sosyal medyada dolaşıma girerken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek de bu iddialar sonrası paylaşım yaparak ““Hilal Bıyıklılara” karşı Hüseyin Çelik ruhunu yaşatan mı var? Bir açıklama yapılmalı!" şeklinde Müdür Aydoğan’a tepki göstermişti.

TARIM AÇIKLAMA YAPACAK
Öte yandan gelişmelerin ardından MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’ın Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nü ve Trabzon İl Emniyet Müdürü Aydoğan’ı ziyaret ederek sonrasında basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Gazi Ahmet Civelek’in tam paylaşımı ise şu şekildeydi;

Trabzon’da ortalığı karıştıran iddia! Müdür iddiayı yalanladı


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber