Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 11 Ağustos 2026 15:52 Güncellenme tarihi: 11 Ağustos 2026 16:30

Trabzon’da odunluk yangınında 80 yaşındaki adam yaralandı

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde odunlukta çıkan yangında 80 yaşındaki Mehmet Özen kolundan yaralandı. Yangın, eve sıçramadan söndürüldü.

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde bir evin odunluk ve malzeme deposu olarak kullanılan bölümünde çıkan yangında 80 yaşındaki Mehmet Özen kolundan yaralandı. Yangın, eve sıçramadan ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

YANGIN ODUNLUKTA ÇIKTI

Olay, saat 12.10 sıralarında Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bağlı Üzümözü Mahallesi Tevekli Sokak’ta meydana geldi. Mehmet Özen’e ait evin odunluk ve malzeme deposu olarak kullanılan bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ALEVLERİN EVE SIÇRAMASI ÖNLENDİ

Yangının eve sıçramaması için mahalle sakinleri ile itfaiye ekipleri yoğun çaba gösterdi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, eve sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sırasında Mehmet Özen kolundan yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!