Trabzon'da meclis üyesinden Halil Konakçı tepkisi "Halkı kin ve nefrete sürüklerken salon tahsis ettiniz mi?"

Ortahisar Belediyesi Ekim ayı meclis toplantıları devam ediyor.

Trabzon'da meclis üyesinden Halil Konakçı tepkisi "Halkı kin ve nefrete sürüklerken salon tahsis ettiniz mi?"

Ortahisar Belediyesi Ekim ayı meclis toplantılarının bugünkü oturumunda Performans raporu görüşüldü.

Toplantının Özel Kalem müdürlüğü bölümüne geldiğinde söz alan CHP'li meclis üyesi Cüneyt Zorlu, Halil Konakçı ile alakalı sert ifadeler kullanarak "Halkı kin ve nefrete sürükleyen bu şahsa salon tahsis ettiniz mi? sorusunu yöneltti.

Cüneyt Zorlu, "Başarılı bir 5 yıl geçirdiğimiz düşünüyorum. Çok rahatsız olduğum bir konu var. Özel Kalemde tanıtma ağırlamada bazı hassasiyetlerimiz var. Hassasiyetlerimizle uğraşan bazı şahıslar var. Bazı insanlara ortam hazırlayarak bize rahatsızlık var. 2 Mayıs'ta şehrimize geldi. Büyük bir toplantı yaptı. Kin ve nefret kustu bize. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor dedi. Halkı kin ve nefrete sürüklüyor. Bu şahıs sizin sayenizde ya da Ortahisar Belediyesi sayesinde Beşirli Spor Salonunu kullanmış mıdır? 50 bin lira istemiş vermemiş. Bu Halil Konakçı denen şahıs bizlere nefret kusarken, salonun bedava kullanılmasını sağladınız mı? 2 gün sonra geliyor yine böyle olacak mı? Resmi olarak başvurmuşuz" sorusunu yöneltti.

Trabzon'da meclis üyesinden Halil Konakçı tepkisi "Halkı kin ve nefrete sürüklerken salon tahsis ettiniz mi?"

Başkan Ahmet Metin Genç "Biz böyle bir kiralama yapmadık. Böyle bir organizasyonun da paydaşı değiliz" ifadelerini kullandı.

Konu hakkında Özel kalem Müdürlüğü'nden verilen bilgide ise "Biz belediye olarak özel kalem müdürlüğüne yapılan başvuruları, ilçemize kültür ve sanat alanında katkı sağlaması açısından dan değerlendirmeye çalışıyoruz. Ancak Cüneyt Bey'in dediği gibi bir tahsis olmadı. Ancak ayrıntısına tekrar bakarak bilgi verelim" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber