AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu açıkladı: "Toplantı düzenini bozduğu için salondan çıkarıldı"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, İl Danışma Meclisi toplantısında bir kişinin salondan çıkarılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Mumcu, şahsın toplantı düzenini bozduğu için müdahale edildiğini belirtti.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu açıkladı: "Toplantı düzenini bozduğu için salondan çıkarıldı"

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından 13 Haziran’da düzenlenen Trabzon Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaşanan salondan çıkarma olayıyla ilgili açıklama yapıldı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda Yaşanan Olay Açıklandı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in konuşması sırasında yaşanan görüntüler üzerine açıklama yapılması gerektiğini ifade eden Mumcu, olayın kamuoyuna yansıdığı gibi olmadığını söyledi.

Mumcu, toplantıda Ömer B. isimli şahsın yüksek sesle konuşarak toplantının düzenini bozduğunu ve yapılan uyarılara rağmen tavrını sürdürdüğünü belirtti.

ak-parti-trabzon-il-baskani-sezgin-mumcu-acikladi-toplanti-duzenini-bozdugu-icin-salondan-cikarildi

“Uyarılara Rağmen Devam Etti”

Mumcu açıklamasında, "Söz konusu toplantıda, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’in konuşması esnasında Ömer B. isimli şahıs yüksek sesle konuşmaya başlamış, toplantının düzenini ve akışını bozan tavırlar sergilemiştir. Toplantı salonunda bulunan birçok kişi gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç tarafından da tanınan şahıs, yapılan uyarılara rağmen bu tutumunu sürdürmüş ve yüksek sesle konuşmaya devam etmiştir." ifadelerini kullandı.

"Hakkında hukuki süreçler bulunuyor"

Mumcu, ilgili şahsın toplantının sağlıklı şekilde devam etmesi amacıyla salondan çıkarıldığını belirterek, müdahalenin düzeni sağlamak için yapıldığını vurguladı.

Ayrıca söz konusu kişinin daha önce de benzer davranışlar sergilediğinin bilindiğini ifade eden Mumcu, "Bahse konu şahsın daha önce de farklı ortamlarda benzer tutum ve davranışlar sergilediği, bu nedenle çeşitli zamanlarda benzer müdahalelerle karşılaştığı ve hakkında hukuki süreçlerin işletildiği bilinmektedir." dedi.

“Soru Sorduğu İçin Çıkarılmadı”

Mumcu açıklamasının devamında, kamuoyunda yer alan iddialara da değinerek, şahsın salondan çıkarılma gerekçesinin soru sorması olmadığını belirtti.

Mumcu, "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya mecralarında yansıtıldığı gibi ilgili şahıs, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e soru sorduğu için değil, toplantının düzenini bozduğu ve uyarılara rağmen bu davranışlarını sürdürdüğü için salondan çıkarılmıştır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum